http://fsp.nolblog.hu/archives/2010/09/20/A_nyugger-levelek/

Én ehhez csak annyit teszek hozzá, hogy az írás FANTASZTIKUSAN JÓ.

Családunk két érintett nyugdíjasa is azon törte a fejét, hogy az X-elés helyett, - mert ugye ennyi lehetőséget biztosított az emlitett Orbán levél nagy nemzeti konzultáció címszóval a nyugdíjasoknak - inkább megírnák levelüket Viktornak, hamár volt oly kedves és megadta az elérhetőségét.  Az a három sor, ami visszaküldésre szánt papírfecnin a véleményük kifejtétésre felkínáltatott, az ugyanis nagyon kevésnek bizonylut. Aztán mindkét nagyi kellően összeszedte gondolatait, majd dühöngött egy nagy adagot, és a levelek a kukában végezték. A Victor- levélke is a szelektívben végezte  be pályafutását. Mi így sajna nem vagyunk benne a hatmillió válaszolóban. De hála ég, mások megírták a nagyik véleményét is. Köszönet érte!

Az Orbán levélre érkező vélemények  kiértékelés - a nagy össznemzeti egyetértés jegyében - pedig nem  kétséges. Bár még a hivatalos verzió várat magára, nem kétséges, hogy: szépek lehetünk, de okosak nem. Itt az észt csak kormány körökben osztják manapság. Nem gond ha ma kinyilvánítanak valamit és holnap halljuk az ellenkezőjét. Voltak itt már "csuhások" majd kezetcsoklás a Pápának, most van nemzeti gazdasági függetlenségünkért folytatott szabadságharc és a konszolídáció folytatása természetesen a hiánycél tartásával, ami "alapkövetelmény". 100 nap alatt leraktuk  új Magyarországunk alapjait. Kicsit zavar ugyan, hogy  ezt hallottam vár valahol. Nem mondta ezt már valaki anno? Valami szocializmus alajainak hívták, de ahhoz több idő kellett. Mármint a lerakásához. Én ezért vagyok optimista, mert ez az ALAP lerakás most sokkal  könnyebben ment. Bátorság emberek!!!!! Victor amúgy is felelőséggel gondolkodó ember, hisz manapság egyes szám első személyben szeret beszélni, úgymint: utasítottam, elintéztem,  stb...És még konzultál is!

Szóval:

Hajrá Magyarország! Hajrá Videoton! Éljenek a nyugdíjasok!

Szerző: matronaza  2010.09.22. 09:22 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eszmecsere.blog.hu/api/trackback/id/tr412314226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása