VÁDIRAT
AZ ORBÁN-KORMÁNY ANTI-DEMOKRATIKUS MAGATARTÁSA ELLEN

kiadja

A Kanadai Magyar Demokratikus Charta

copyright 2011. Október 23



A teljes anyag itt olvasható:
                                                                                         http://hungariancharter.com/magyarul/vadirat

 

Sajnos megrázó írás, de igaz! Mindenkinek el kellene olvasni és igen komolyan elgondolkodni azon, hogy ilyen országban akar-e élni!!!!!!!!!!!!!! Lehet elgondolkodni azon, hogy '56-ban miért harcoltak a magyarok, miért ment el külföldre annyi honfitársunk, és hogy az az ember, aki Nagy Imre és társai temetésén forradalmi beszédet tartott, az ma Horti politikájának legfőbb követője és egypárti hatalmi politika rendíthetetlen hive. A legmegdöbbentőbb része az irásnak a tájékoztatásról szóló elemzés, a 4 oligarha család uralma és elkötelezett támogatása O.V. mellett. Minden totalitárius diktatúra igy épült ki.

'56-ban a mi családunkból is apai ágán szinte mindenki elment. Magam sokáig gondolkodtam azon, mennyire erősnek kellett lennie annak a gyűlöletnek, ami a fennálló rendszerrel való szembefordulásnak ezt a módját hozta ki belőlük., Ma már teljesen megértem , hogy 40 év felett inkább a teljes ismeretlent választották anyagi és nyelvi háttér nélkül is.

Csodálkozom, hogy ennyire gyorsan lehet felejteni, a történelmünket megtagadni ill. abból semmit nem tanulni.  Ez a hajbókolás, a hatalomvágy lélektana!!!!!!!!!!!!!!!
                                                                                                                            

Szerző: matronaza  2011.10.22. 11:02 Szólj hozzá!

Címkék: közélet válság

A bejegyzés trackback címe:

https://eszmecsere.blog.hu/api/trackback/id/tr43321566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása