Nem szeretek más tollával ékeskedni, de addig halogattam az írást, hogy megelőztek. Kivételesen nagyon örülök ennek,és ezért megosztom mindenkivel, mert ennél jobbat keveset olvastam. Igen, sajnos igaz: NEM TANULUNK A TÖRTÉNRELEMBŐL

http://pele.nepszava.com/2011/02/02/eleg-a-diktatorokbol/

Csak annyit tennék hozzá, hogy kiváncsian várom Victorka holnapi nagy NEMZETI ÖSSZNÉPI EGYETÉRTÉS-ről szóló kinyilatkoztatását, kormányzati munkát dicsőitő beszédét. Várom, hogy mikor elevenedik meg  a  tömegbe kikacsintó Kádár alakja a pulpitosról. Huncut mosolyával, a nép érdekeit védve, a haza haladását beigérve, és a sok "aki nem velünk az ellenünk" összeeskűvőt, Eu-ba rohangálót jól kioktatva kikacsintson és elmondja százezredszerre is hogy Hajrá Magyarország!

 

 

Szerző: matronaza  2011.02.06. 15:33 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eszmecsere.blog.hu/api/trackback/id/tr742642232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása