"Amennyiben ebben az országban Bajnait és Oszkót az úri közönség füttye nélkül lehet folytatólagosan lehazugozni, miközben felettébb jól végezték a munkájukat (statisztikai bizonyítékokon nyugvó objektív megállapítás), de ha ez nem számít, akkor legalább számítana azoknak az intézményeknek a tekintélye, amelyeket megszemélyesítettek, szóval ha ez így folytatódik, akkor a nagy áprilisi forradalom egy kisstílű szar országot hoz létre, amelyikben bárki bármikor feláldozható lesz bármilyen két perces kis érdek kedvéért.

Nem kell egyébként elvitetni a balhét a debreceni polgármesterrel és a miniszterelnöki szóvivővel sem, már amennyiben a kommunikációs hibáért vonná őket felelősségre a frissen felállított forradalmi számonkérő bizottság. Itt nem kommunikációs hiba történt, hanem politikai. „A mindenkinek minden jár, csak akarni kell” – stratégia nyolc év teljes súlyával nyomja a pártot, s egyenlőre nem látszik ebből a csapdából a kiút. Nem a kommunikációs, hanem a tartalmi. (Az is politikai típusú probléma, ha egy párt minden ügyet kommunikációs szinten kezel, és hisz abban, hogy szavakkal teljesen átformálhatja a világot, lásd még: új rendszer, forradalom stb.) "
 

A magam rélszéről egyetértek, még a 29 pontot hallva is.

Akit a cikk többi része is érdekel: http://www.hirszerzo.hu/cikk.buci_es_az_igeretbuborek.154008.html

Szerző: matronaza  2010.06.08. 18:47 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eszmecsere.blog.hu/api/trackback/id/tr102067007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása